HTML

Ez vagyok én a "doki"

Tudományos tudománytalanság. Amit nem lehet megmagyarázni, de velünk történt. Hit és ezoterika. Valóság és álmok.

Friss topikok

Linkblog

2008.12.20. 00:16 PéterivánDoki

Kedves Olvasó.

Szeretnék kicsit az időben visszamenni, a haláljelek elé. Ahoz, hogy meghaljunk, először meg kell öregedni. Az tény, hogy az öregség nem betegség. Tehát azért mert megöregszünk, nem törvényszerű, hogy "belehalunk". De állapot és minnél előrehaladottabb a kor, annál nagyobb és valószinübb lesz hogy meghalunk.

 

Az öregedést, az öregséget meg kell érni és meg kell tapasztalni. Tehát át kell élni. A mai tömegkommunikáció nem ad tartalmat az öregségnek. A média hirdetési felülete csak arról szól, hogyan lehet "eltüntetni ráncainkat"  és hogy tudnak "bakot ugrani" éltes öregurak, ha azt a táplálék kiegészitőt fogyasztják. Költs sokat, hogy ne öregedj. Költs sokat, hogy fiatal maradj. Ez butitás? Megvezetés? Nem tudom, de nem hiszek benne!

A népmesékben, hagyományokban, regékben és mondakőrökben az "életvizét" kereső szegénylegénytől senki nem kért pénzt, sőt felkarolta sokszor az arany hajú királylány és ha minden "klappolt" még meg is kapta a királytól a fele királysággal együtt.

No de hol vannak már e legendás idők, hol vannak az aranyhajú királylányok és hol van a jóságos király?

 

Szóval én irni fogok az öregedésről, mint mindannyiunk élet esélyéről és az "Öregedés müvészetéről"

 

Addig is kivánok minden érdeklődő blogter társamnak áldott és békés karácsonyt, boldog új esztendőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avalosagontul.blog.hu/api/trackback/id/tr35832579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása